subsidie aanvragen veelgestelde vragen

Neem contact met ons op

Wij brengen middels subsidieonderzoek de investeringen, bedrijfsactiviteiten en toekomstplannen van jouw project in kaart. Een grondige analyse is de basis van een sterke subsidieaanvraag.

Door een subsidieaanvraag te laten indienen door professionele subsidieadviseurs neemt jouw slagingskans toe. Wij presenteren jouw project namelijk op de meest effectieve manier.

Wij houden je altijd op de hoogte van de slagingskans van jouw project. Binnen no-time weet je of je wel of geen subsidie voor jouw project krijgt. Blijkt onverhoopt dat je geen subsidie kan krijgen voor jouw project? Dan betaal je ook niets. Wij werken namelijk op no cure no pay basis.

Subsidie, in contrast met andere financieringen via bijvoorbeeld een bank, hoeft niet terugbetaald te worden, ook biedt een subsidie écht hulp aan bij je project, niet alleen financieel maar ook op kennisniveau, zodat jij met een gerust hart kan ondernemen.

We werken niet direct voor de overheid. Wel werken we intensief samen met de overheid. Wij kennen ze goed en zijn dagelijks in contact met de overheid – in Nederland zijn zij de grootste subsidieverstrekkers.

De meeste subsidieadviseurs werken op uurbasis, ongeacht of je resultaat behaalt – je maakt altijd kosten. Wij vinden dit geen eerlijke werkwijze en daarom werken wij op basis van no cure no pay. Bij een werkwijze op uurbasis is er geen verband tussen resultaat en kosten. Mocht er uit ons onderzoek blijken dat je onverhoopt niet in aanmerking komt voor subsidie? Dan betaal je vanzelfsprekend ook niets. Wel zo netjes!

Een uitgebreid antwoord op deze vraag vind je op de pagina: wat kost een subsidieadviseur?

Een uitgebreid antwoord op deze vraag vind je op de pagina: wat doet een subsidieadviseur voor je?

Vraag subsidie aan