goedkope financiering voor groei startup

goedkope financiering voor groei startup

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende soorten subsidies.

Als start-up kun je de hulp van externe geldverstrekkers vaak goed gebruiken om de groei van je organisatie te waarborgen. Na de introductie van een eerste dienst of product wil je het liefst snel aan de slag met een volgend project, om de ontwikkeling van je organisatie op gang te houden. Dure leningen die bijvoorbeeld via crowdfunding worden verstrekt, zijn hierbij niet hetgeen je zoekt. Ook hulp van zogenaamde incubators is niet altijd de beste oplossing. Je wil immers liever niet je zeggenschap inleveren! Heb je bij het rondkrijgen van je start-up financiering al eens aan subsidies gedacht?

Redenen om voor Maas & Kleiberg te kiezen:

–        Jarenlange ervaring in het uitvoeren van subsidieonderzoeken
–        Altijd een professionele aanpak bij de aanvraag van subsidies
–        Diverse partners die je kunnen helpen bij innovatieve ideeën

Ook benieuwd op welke manier een subsidie jouw start-up kan financieren? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste investering om een nieuw product te kunnen lanceren of je start-up verder te kunnen laten groeien!

subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Start-up financieren met verschillende subsidies

Subsidies worden in meer dan 1.400 verschillende soorten en maten aangeboden. Dit maakt dat de kans bijzonder groot is dat je tussen deze subsidies een variant vindt die op jouw specifieke project aansluit. Bij het aanvragen van subsidies heb je onder meer keuze uit investeringssubsidies en subsidieleningen. Een subsidielening lijkt wellicht niet direct interessant. De rente bij deze leningen is echter aanmerkelijk lager, dan bij reguliere leningen voor de financiering van een bedrijf. Maas & Kleiberg kan hulp bieden bij het rondkrijgen van de financiering voor jouw start-up.

Professionele hulp bij subsidies voor start-ups

Een subsidie aanvragen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Welke van de 1.400 subsidies sluit immers het best aan op jouw project? Bij welke van deze subsidies zijn de voorwaarden het gunstigst? Professionele hulp kan om deze reden wenselijk zijn. Maas & Kleiberg biedt je deze hulp graag aan! Wij starten met een subsidieonderzoek, waarbij we beoordelen welke verstrekkers jou een passende subsidie aan willen bieden. Heb je een geschikte subsidie gevonden? In dat geval bieden we je hulp bij het aanvragen van deze subsidie. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar!

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag.

Subsidie aanvragen?

Kom gratis in contact met Ons!