Investments zoeken voor uw onderneming

Investments zoeken voor uw onderneming

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van verschillende sooorten subsidies.

Geschikte investeerders zoeken voor je organisatie kan een flinke uitdaging zijn. Aan de ene kant wil je de financiering voor de groei van je organisatie zo snel mogelijk rondkrijgen. Aan de andere kant wil je uiteraard voorkomen, dat een enkele investeerder in je bedrijf steeds meer zeggenschap krijgt. Daarbij kunnen er aan deze investments strenge voorwaarden  zitten. Bijvoorbeeld voor de aflossing hiervan. Een goed alternatief voor de investeringen van andere bedrijven in het jouwe, zijn subsidies. Wist je dat er meer dan 1.400 verschillende soorten subsidies worden aangeboden? Reden genoeg om te kijken of dit ook voor jouw organisatie interessant kan zijn.

 Redenen om voor Maas & Kleiberg te kiezen:

        Professioneel, maar met een persoonlijk contact
        Ruime ervaring in het aanvragen van subsidies
        Een goed beeld van bestaande subsidies
        Partners in verschillende branches, die jou verder kunnen helpen

Zoek je ook een investeerder voor je project? Wij helpen je graag uit te zoeken of een subsidie interessant voor jou kan zijn. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren. Samen doen we er alles aan om de financiering voor jouw project rond te krijgen! 

wbso subsidie aanvragen
dhi subsidie aanvragen

Bedrijven kunnen om verschillende redenen een investering in jouw organisatie overwegen. Mogelijk kiezen zij voor een investering in duurzaamheid, een investering in innovatie of een investering om de groei van een start-up verder te kunnen faciliteren. Ook bij het verstrekken van subsidies wordt vaak gekeken naar wat jouw organisatie bijdraagt aan duurzaamheid of innovatie. Kies bijvoorbeeld voor een innovatieve oplossing, die bijdraagt aan een grotere mate van duurzaamheid. Dit kan een geheel nieuw product zijn, maar ook een verbeterde versie van bestaande producten.

Maas & Kleiberg helpt  bij het rondkrijgen van investments

Maas & Kleiberg heeft ruime ervaring in het aanvragen van subsidies voor bedrijven. Dergelijke investments worden vaak voorafgegaan door een uitgebreide analyse van je onderneming. Op basis hiervan kijken we naar de mogelijkheden die subsidieverstrekkers jou kunnen bieden. Minstens zo belangrijk is het aanvragen van de subsidie, wat de vervolgstap is na het het subsidieonderzoek. Ook hiervoor kun je op onze hulp rekenen!

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag.

Subsidie aanvragen?