no cure no pay

Wij werken op NO CURE NO PAY- basis

Wij verzorgen subsidieaanvragen op no-cure-no-pay basis. Geen resultaat? Geen kostenMet het indienen van een subsidieaanvraag wordt er niet een uurtarief in rekening gebracht.

 

Waarom no cure no pay?

De meeste subsidieadviseurs werken op uurbasis, of er nu een resultaat behaald wordt of niet – je maakt altijd kosten. Wij vinden dit geen eerlijke werkwijze. Bij een werkwijze op uurbasis is er geen verband tussen resultaat en kosten. Mocht er uit ons onderzoek blijken dat je onverhoopt niet in aanmerking komt voor subsidie? Dan betaal je vanzelfsprekend ook niets, wel zo netjes!

Subsidieonderzoek, subsidiemanagement en innovatiesupport. Samen halen we het maximale rendement uit jouw subsidieaanvraag. 

Groeien met subsidies hoeft namelijk helemaal niet lastig te zijn!

Wel vergt het de nodige voorbereidingen. Beschrijft het projectplan voldoende wat je van plan bent? Zorg er altijd voor dat je een duidelijk beeld hebt van de stappen die gezet moeten worden. Alleen als je een duidelijk verhaal hebt, zal er een subsidie worden toegekend. Om het aanvragen van een subsidie niet helemaal zelf te hoeven doen, reken je op MK The Subsidy Community.

No Cure No Pay subsidie aanvragen.

Voor ons begint het aanvragen van een subsidie met een uitgebreide bedrijfsanalyse. Ongeacht de grootte van je bedrijf kom je in aanmerking voor een van de 1.400 subsidies! Ook na deze eerste stap, kun je op ons blijven rekenen. We helpen je graag bij het aanvragen van een subsidie. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar!

 

Subsidie aanvragen?

Een subsidie aanvraag blijkt vaak een moeilijk proces te zijn.
Wij vinden dat het anders kan en bovenal moet. Wij helpen ondernemers om de subsidie snel rond te krijgen en het maximale uit de subsidie te halen. De kwaliteit van de aanvraag is erg belangrijk voor de slagingskans en de hoogte van de subsidie. Informeer naar de mogelijkheden omtrent de WBSO subsidie.

Wij helpen u met uw WBSO subsidie aanvraag!

  • Gratis WBSO subsidie check
  • Hogere kans op de subsidie
  • Geen administratieve rompslomp
  • Méér dan 30 wbso experts
  • No cure, no pay