Hoe kan ik worden ondersteund

Neem contact met ons op

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om te groeien als bedrijf, een nieuw product te lanceren, te investeren in duurzame oplossingen voor je bestaande productie, enzovoorts. Subsidies voor ondernemers kunnen je helpen bij het realiseren van deze constante groei. Bovendien kan het aanvragen van een subsidie eenvoudig zijn, mits je goed genoeg voorbereid bent. Maas & Kleiberg kan je gedurende dit proces van hulp voorzien!

Verschillende soorten subsidies voor ondernemers

Subsidies worden in tal van verschillende vormen aangeboden. In totaal zijn het er meer dan 1.400! Het maakt dat de kans bijzonder groot is dat je een geschikte subsidie voor jouw project vindt. Kies er bijvoorbeeld voor om een zorg subsidie aan te vragen, of ga voor een van de culturele subsidies. Ook een subsidie voor het aanbieden van leerplekken aan scholieren en studenten kan interessant zijn. Op internet vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden die je hierin hebt. Toch kan het prettig zijn om hierbij geholpen te worden.

Een van de manieren waarop onze subsidieadviseurs ondersteuning bieden is door middel van subsidieonderzoek – op deze manier weet je zeker dat je geen subsidie misloopt.

Wij toetsen jouw project bij verschillende subsidieverstrekkers waarna wij adviseren over de verschillende mogelijkheden, de voorwaarden en het slagingspercentage.

Met onze expertise zorgen we voor een toename in het slagingspercentage. Omdat wij jouw project op de meest effectieve manier presenteren, neemt de slagingskans flink toe.

Wij nemen werk uit handen, interviewen en schrijven plannen, beoordelen de slagingskans van de aanvraag en communiceren te allen tijde met jou én de subsidieverstrekker. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Voor een uitgebreid overzicht bekijk je de pagina: wat doet een adviseur voor je?

Ben je benieuwd of we jouw project kunnen begeleiden naar de subsidie die jou laat groeien? Stuur het idee voor je project of investeringsidee dan eenvoudig naar ons toe via dit formulier.

Subsidie Aanvragen?

Neem contact met ons op

Een van onze adviseurs helpt u graag