Project financieren met een subsidie

Project financieren met een subsidie

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende soorten subsidies.

Wil je ook gebruik maken van subsidies om je start-up te financieren? Maas & Kleiberg kan je bij dit proces begeleiden! Wij hebben een ruime ervaring in het aanvragen van subsidies voor zowel start-ups, als gerenommeerde partijen. Ook zetten we deze ervaring graag in om met jou mee te denken. Dit doen wij volgens een vast stappenplan:

Stap 1: het uitvoeren van een subsidieonderzoek, waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden die subsidieverstrekkers bieden.
Stap 2: het aanvragen van de gekozen subsidie(s) bij de verstrekkers ervan.
Stap 3: begeleiding bij het daadwerkelijk uitvoeren van de ontwikkeling van een innovatief product.

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.
dhi subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Groei van start-up financieren zonder dure leningen

Geld voor ondernemers is doorgaans niet gratis! Toch komen subsidies hierbij in de buurt. Een subsidie dekt doorgaans niet alle kosten binnen een project. Het gaat om specifieke kostenposten, die bijvoorbeeld gericht zijn op duurzaamheid en innovatie. Met een subsidie kan zodoende slechts een deel van het project bekostigd worden. Naast een investeringssubsidie kan ook een subsidielening interessant zijn. Hierbij leen je geld tegen een bijzonder scherpe rente. Dit is vaak veel goedkoper dan bijvoorbeeld crowdfunding. Hoe regel je de financiering voor je onderneming bij de introductie van een nieuw product momenteel?

Na de lancering van je eerste product wil je verder blijven groeien. Het plan voor een tweede product ligt wellicht al op de plank? Voor een start-up is het meestal niet eenvoudig om de financiering voor een dergelijk project rond te krijgen. Investeerders vinden je bedrijfsresultaten nog te labiel, of twijfelen aan de winstgevendheid van een nieuw product. Om een project als start-up te financieren kan het interessant zijn om naar subsidies te kijken. Wist je dat er meer dan 1.400 verschillende soorten subsidies zijn? De kans is groot, dat een van deze subsidies aansluit bij je project.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op! We voorzien je graag van persoonlijk advies over de opties die u heeft

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?