Subsidie aanvragen voor bedrijfsgroei

Subsidie aanvragen voor bedrijfsgroei

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende soorten subsidies.

Wist je dat er meer dan 1.400 verschillende soorten subsidies worden aangeboden door uiteenlopende verstrekkers? Het aanvragen van een subsidie kan in verschillende situaties interessant zijn. Mogelijk ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw product, waarvoor je de financiering nog niet volledig rond hebt weten te krijgen. Ook voor de groei van jouw onderneming in algemene zin kan een subsidie aanvragen het overwegen waard zijn. Als bedrijf wil je natuurlijk blijven groeien! Enerzijds om je bestaande klanten nieuwe, innovatie oplossingen te kunnen bieden. Anderzijds om ook nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn! Maas & Kleiberg helpt je deze groei van je bedrijf te verwezenlijken.

Stappen bij het aanvragen van een subsidie:

        Opstellen van een rapport, naar aanleiding van een subsidieonderzoek;
        Het aanvragen van de subsidie bij de verstrekker ervan;
        Hulp bij de uiteindelijke ontwikkeling van een nieuw product.

 

Ook benieuwd wat MK Subsidy voor je kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden aan je voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar de beste opties om je bedrijf te laten groeien, waarbij een subsidie je ondersteuning kan bieden. 

subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Groeien met subsidies hoeft niet lastig te zijn
Het aanvragen van subsidies vergt de nodige voorbereidingen. Beschrijft jouw projectplan voldoende wat je van plan bent met je bedrijf? 
Heb je een duidelijk beeld van de stappen die gezet moeten worden in de productie van een nieuw product? 
Alleen als je met een duidelijk verhaal komt, zal een subsidie worden toegekend. Om het aanvragen van een subsidie niet helemaal zelf te hoeven doen, kun je op onze hulp rekenen.

Voor ons begint het aanvragen van een subsidie met een uitgebreide bedrijfsanalyse. Het maakt hierbij niet uit of het om een scale-up gaat, of dat het een start-up is die je wilt laten groeien. Zelf gerenommeerde bedrijven komen nog in aanmerking voor subsidies. Ongeacht de grootte van je bedrijf kun je in aanmerking komen voor een van de 1.400 subsidies! Ook na deze eerste stap, kun je op ons blijven rekenen. We helpen je graag bij het aanvragen van een subsidie. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar en kun je je volledig focussen op zaken je bedrijf waardevol maken!

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?