Subsidie als investering in bedrijven

Subsidie als investering Voor bedrijven

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende Soortensubsidies.

Hulp bij het aanvragen van subsidieprogramma’s

Het aanvragen van een subsidie kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Hoe weet je zeker, dat jouw projectplan voldoet aan de eisen voor een specifieke subsidie? Welke van de meer dan duizend subsidies zijn mogelijk interessant voor jouw bedrijf? Maas & Kleiberg helpt je graag verder! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om het aanvraagproces rond subsidies makkelijker te maken, waaronder:

        Subsidieonderzoek: een onderzoek naar subsidies die voor jou interessant kunnen zijn.
        Hulp bij de subsidieaanvraag: wij dienen jouw aanvraag voor een subsidie in en verzorgen het contact met de verstrekker.
        Ondersteuning bij innovatie: we bieden je graag hulp aan uit ons ruime netwerk van partners. Zij kunnen jou ondersteunen bij een innovatief project.

subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Verschillende soorten subsidieprogramma’s

De subsidieprogramma’s worden in diverse soorten aangeboden. Een van de bekendste subsidies is de MIA subsidie, waarbij MIA voor Milieu-investeringsaftrek staat. De MIA aanvragen doe je via het RVO. Ook de MIT subsidie is een bekend subsidieprogramma, waarbij MIT voor MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren staat. Ook deze subsidie dien je via het RVO aan te vragen. Een derde voorbeeld van een mogelijk interessant subsidieprogramma is de WBSO subsidie. WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Deze subsidie is bedoeld voor ontwikkelings- en onderzoeksprojecten binnen jouw organisatie.

Binnen Europa wordt een groot aantal subsidieprogramma’s aangeboden. Ook zijn er programma’s die zich specifiek op Nederlandse ondernemers richten. Door er voor te kiezen gebruik te maken van een subsidie, wordt het rondkrijgen van de investering voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product makkelijker. Daarbij zit je niet vast aan organisaties die steeds meer zeggenschap over uw bedrijfsvoering krijgen. Maas & Kleiberg is dé partner voor het aanvragen van subsidies. 
Ook benieuwd welke subsidies voor jouw organisatie interessant zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je hier meer over kunnen vertellen. Samen proberen we de financiering voor je project rond te krijgen. 

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?