Subsidieprogramma’s voor ondernemers

Subsidieprogramma’s voor ondernemers

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende Soorten subsidies.

Houd er rekening mee, dat het aanvragen van subsidies de nodige voorbereidingen vergt. Het kan daarom verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen. Maas & Kleiberg biedt je deze hulp graag. Wij helpen je echter niet alleen bij het aanvragen van een subsidie.

        Stap 1: het uitvoeren van een subsidieonderzoek, om te achterhalen welke subsidies voor jouw organisatie interessant kunnen zijn.
        Stap 2: het aanvragen van de interessant bevonden subsidies. Hierbij verzorgen wij het contact met de verstrekker.
        Stap 3: ondersteuning bieden bij de daadwerkelijke uitvoering van je project. Hierbij kunnen we steunen op de expertise van een groot netwerk van experts.

 

Ook benieuwd welke subsidieprogramma’s bij kunnen dragen aan de groei van jouw onderneming? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! We denken graag met je mee. 

dhi subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Verschillende soorten subsidieprogramma’s vergelijken

Subsidies worden op verschillende niveaus aangeboden. Sommige subsidies worden aangeboden voor bedrijven door heel Europa. Daar waar andere subsidies specifiek bedoeld zijn voor Nederlandse partijen. Naast de WBSO is ook de DHI subsidie hier een voorbeeld van. DHI staat voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten. Net als de WBSO kan ook deze subsidie interessant zijn in de eerste fase van de ontwikkeling van een nieuw product. De WBSO en DHI aanvragen doe je bij het RVO. Hier vind je bovendien tal van andere subsidieprogramma’s voor Nederlandse bedrijven.

Laat je organisatie verder groeien, door te investeren in de ontwikkeling van een nieuw product.
Om de financiering voor een dergelijk project rond te krijgen, kan het slim zijn om naar subsidieprogramma’s te kijken. Er zijn meer dan 1.400 verschillende subsidies, die je kunnen helpen verder te komen als organisatie! Een WBSO aanvragen, waarbij WBSO voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk staat, helpt je tijdens de onderzoeksfase. Hoe kun je een bestaand product duurzamer maken? Welke innovatieve producten kunnen consumenten helpen bewuster om te gaan met energie of voedingsmiddelen? Enzovoorts. Er zijn nog veel meer subsidies die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf.

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?