Subsidies ondersteunen bedrijven

Subsidies ondersteunen bedrijven

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende soorten subsidies.

Subsidies aanvragen kan voor bedrijven een interessante optie zijn, wanneer zij de groei van hun organisatie willen waarborgen. Voor de groei van jouw bedrijf kun je overwegen een nieuw product op de markt te brengen. Hierbij is het rondkrijgen van de financiering een van de uitdagingen die je tegen zult gaan komen. Met toeslagen wordt het makkelijker om in een korte tijd voldoende budget bij elkaar te krijgen. Welke van de ruim 1.400 toeslagen voor bedrijven ken jij al? Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van de WBSO, de DHI of de MIT toeslag?

Redenen om voor onze dienstverlening te kiezen:

        Uitgebreid netwerk van professionals
        Ruime ervaring in het aanvragen van subsidies
        Mogelijkheid tot een intensieve subsidiecheck

Meer weten over wat Maas & Kleiberg voor jou kan betekenen op het gebied van toeslagen en subsidieleningen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je hierin kunnen adviseren. 

wbso subsidie aanvragen
subsidie aanvragen

 Verschillende soorten subsidies

Subsidiemogelijkheden worden in verschillende soorten aangeboden. In sommige gevallen gaat het om een enkele toeslag, die je niet hoeft terug te betalen. De toeslag stimuleert jouw organisatie om te zoeken naar innovatieve oplossingen, die bijvoorbeeld bijdragen aan een stimulering van het milieu en klimaat. Andere subsidiemogelijkheden zijn leningen. Deze leningen zijn echter veel gunstiger dan leningen die je bijvoorbeeld bij een bank kunt krijgen. Dergelijke leningen dienen tegen een hoge rente te worden afgelost. Maas & Kleiberg kan je hulp aanbieden bij het uitzoeken van de mogelijkheden op het gebied van subsidies.

Aanvragen van subsidies met onze hulp

Bij het aanvragen van subsidies komt veel kijken. Een goede voorbereiding is cruciaal! Heb je op een heldere en eenduidige manier beschreven waarvoor je de toeslag of lening wilt gaan gebruiken? In dat geval kun je een subsidiecheck door ons laten uitvoeren. Na een bedrijfsanalyse bekijken we welke subsidies voor jou interessant kunnen zijn. Ook bij het daadwerkelijk aanvragen van de toeslagen en leningen kun je op onze hulp rekenen. Nadat je de toeslag toegekend hebt gekregen, bieden we je de expertise aan vanuit een breed netwerk. Onze contacten helpen je graag bij de productie van een nieuw product.

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?