Subsidies voor ondernemers die willen groeien

Subsidies voor ondernemers die willen groeien

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van verschillende subsidies.

De aanvraag van een subsidie kan ondernemers helpen bij het verwezenlijken van groei binnen hun organisatie. Gebruik een subsidie bijvoorbeeld voor de investering in de ontwikkeling van nieuwe producten. Kies voor een van de gemeentesubsidies, of pak het grootser aan met Europees aangeboden toeslagen voor bedrijven. Veel van deze toeslagen en subsidieleningen zijn gericht op innovatie en duurzaamheid. Voordeel van toeslagen is dat je ze doorgaans niet hoeft terug te betalen. Dit maakt toeslagen interessanter dan de dure leningen die je bij andere bedrijven af kunt sluiten. Wij vertellen je er graag meer over!

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.
dhi subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Naast de informatie die je op internet vindt, kan ook Maas & Kleiberg je helpen bij het aanvragen van subsidies voor ondernemers. Houd er rekening mee, dat je vooraf een aantal voorbereidingen dient te treffen. Is je projectplan al sluitend gemaakt? 

Kun je op een heldere manier uitleggen met welke reden je de subsidie aanvraagt? Wat draag je bij aan je gemeente of Nederland als geheel met het project? Enzovoorts. Wij bieden je op diverse manieren hulp.

Subsidieonderzoek: uitgebreide analyse van je bedrijf en jouw projectplan. Op basis hiervan bepalen we welke subsidies
voor jou interessant kunnen zijn.
Subsidiemanagement: na het subsidieonderzoek helpen we je bij het aanvragen van de interessantste subsidies voor jouw project.
Innovatiesupport: maak gebruik van ons brede netwerk met professionals, die je verder kunnen helpen bij de uitvoering van je innovatieve projecten.

Annerieke

Subsidies voor ondernemers worden in verschillende soorten aangeboden. Naast toeslagen kun je ook voor subsidieleningen kiezen. Hierbij dien je het geleende bedrag tegen een relatief lage rente terug te betalen. De rente is vele malen lager dan die van reguliere leningen voor bedrijven. Kijk ook goed naar subsidies die binnen de markt waarin je actief bent worden aangeboden. Zoek naar subsidies in de zorg, subsidies voor innovatieve MKB’ers, subsidies voor duurzaamheidsoplossingen, enzovoorts.

 Meer informatie over landelijke subsidies vind je onder meer bij het RVO. Voor meer informatie over een gemeente subsidie kun je ook op de website van uw gemeente terecht.

Benieuwd welke subsidies voor jouw project of bedrijf interessant kunnen zijn? Wij helpen je graag bij het identificeren van de meest aantrekkelijke subsidies voor ondernemers. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?