PRODUCTONTWIKKELING Subsidies aanvragen

productontwikkeling subsidies aanvragen

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Verschillende soorten subsidies.

Ben je bezig met de financiering voor de ontwikkeling van een nieuw product? Wil je onderzoeken op welke manier je bedrijf bij kan dragen aan het verbeteren van klimaat en milieu? Het aanvragen van subsidies kan je helpen een volgende stap te zetten! Het voordeel van deze toeslagen en subsidielenigingen is dat je ze in geen geval tegen hoge rentes hoeft terug te betalen. Het geeft je de zekerheid, dat de liquiditeit van jouw organisatie niet in gevaar komt! Wist je dat er tegenwoordig meer dan 1.400 subsidies beschikbaar zijn? Wij vertellen je er graag meer over.

        Wij beschikken over een groot netwerk van professionals, die jou kunnen begeleiden bij het proces van innovatie.
        Naast een subsidieonderzoek nemen wij ook het aanvragen van deze toeslagen en leningen op ons.
        Subsidies krijgen voor je project vergt een professionele aanpak. Wij hebben hier jarenlange ervaring in!
 

Meer weten over het aanvragen van toeslagen en subsidieleningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Samen zoeken we naar mogelijkheden om de financiering voor je projecten rond te krijgen. 

 Op deze manier zijn onze subsidieadviseurs van grote waarde voor jouw bedrijf.
subsidie aanvragen
wbso subsidie aanvragen

Aan de slag met subsidies voor je bedrijf

Het ruime aanbod aan toeslagen maakt het soms lastig het overzicht te behouden. Welke van deze toeslagen zijn interessant voor jouw project? Hoe dek je zoveel mogelijk van de kosten binnen het project? Enzovoorts. Subsidies worden aangeboden als toeslagen die je niet hoeft terug te betalen, maar ook als leningen. Deze leningen zijn gunstiger dan leningen die andere bedrijven aanbieden. Bij “normale” zakelijke leningen zijn de rentes veel hoger dan bij een subsidielening. Het aanvragen van subsidies bij RVO vergt de nodige voorbereidingen. Maas & Kleiberg kan je hier als subsidie consultants in ondersteunen.

Hulp bij het aanvragen van subsidies

Via de overheid subsidies aanvragen begint met een analyse van je project en bedrijf. Welke subsidies sluiten aan bij wat je van plan bent? Ontwikkel je bijvoorbeeld innovatieve producten die het leven van consumenten makkelijker maken? Investeer je in duurzame oplossingen? 

Voor dergelijke projecten zijn specifieke toeslagen verkrijgbaar. Maas & Kleiberg kan een subsidieonderzoek voor jouw bedrijf uitvoeren. Zo’n subsidieonderzoek kan je een beeld geven van geschikte toeslagen. Dit is echter niet de enige reden om voor onze hulp te kiezen!

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt graag. 

Subsidie aanvragen?