Voordelen subsidie

Neem contact met ons op

Voordelen subsidie

Steun van de nationale overheid is fantastisch voor jouw bedrijf.
  • Reken er maar op dat jouw bedrijfsdoelen sneller en op een efficiëntere manier worden bereikt.
  • Daarnaast is subsidie van de overheid PR technisch super.
  • Ook biedt subsidie echt hulp aan je project, niet alleen financieel maar ook op kennisniveau, zodat jij met een gerust hart kan ondernemen.
  • Nog een pluspunt: subsidie hoeft, ten opzichte van andere financieringen bij bijvoorbeeld een bank, niet terugbetaald te worden.
Wel is het altijd zaak dat je op tijd bent met het aanvragen van een subsidie voor jouw idee, vraag, product of dienst. Je wilt subsidie liever niet mislopen. 
Voor de meeste bedrijven is het een uitdaging om een subsidieaanvraag te doorlopen, daarom bieden wij ondersteuning. Wij nemen de zorgen omtrent subsidies uit handen.

Wij verzorgen niet alleen de projecttoetsen, maar ook de gehele aanvraag én de communicatie met de subsidieverstrekkers. Het resultaat? Een overzicht met de mogelijkheden, de administratieve voorwaarden en de slagingskans.

De meeste opties voor subsidies vind je wanneer je:

Investeert of ontwikkelt in de branche van energiebesparende technieken;
Exporteert of belegt in opkomende markten, in Azië of in Afrika bijvoorbeeld;
Wilt innoveren door middel van het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten of zelfs nieuwe processen.

Er zijn talloze mogelijkheden en subsidies maken een grotere sociale efficiëntie mogelijk. De consument betaalt uiteindelijk de prijs, met inbegrip van het externe voordeel. Op de lange termijn zullen subsidies ervoor helpen om de voorkeuren te veranderen. Het zal bedrijven aanmoedigen om meer producten met positieve externe effecten te ontwikkelen.

Bij MK-Subsidy krijg je hulp van een adviseur die al tientallen projecten succesvol heeft begeleid. Natuurlijk op no cure no pay basis.

Samen halen we het maximale rendement uit jouw subsidieaanvraag.

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt je graag.

Subsidie aanvragen?