Wat doet een subsidieadviseur voor je?

Wat doet een subsidieadviseur voor je?

De passende adviseurs in jouw expertisegebied!


Nemen werk uit handen.
Wij ontzorgen jou van A tot Z op het gebied van subsidies. Wij stellen de aanvraag op, dienen deze in en houden jou altijd op de hoogte met onze voortgangsrapportages – zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Interviewen en plannen schrijven.
Wij voeren een grondige bedrijfsanalyse uit middels deskresearch en interviews met belangrijke personen binnen jouw organisatie. Op deze manier brengen we de bedrijfsactiviteiten, investeringen en toekomstplannen in kaart.

Beoordelen de slagingskans van de aanvraag.
Wij weten jouw project op de meest effectieve manier te presenteren, hierdoor neemt de slagingskans toe. Met onze jarenlange ervaring is de slagingskans een stuk hoger dan wanneer je zelf aan de slag gaat met een subsidieaanvraag!

Communiceren met subsidieverstrekker.
Wij benaderen de subsidieverstrekker en houden te allen tijde contact, zowel met jou als met de subsidieverstrekker. Wij hanteren een proactieve begeleiding door gebruik te maken van diverse tools als het klantenportaal en een mobiele applicatie.

Wij bieden Meer dan 40 verschillende Adviseurs in heel Nederland

1. Subsidie Scan

Wat is een subsidie scan?
Vooraf aan elke opdracht maken wij een subsidiescan voor een mooie toelichting over alle subsidiekansen die er zijn. Wij zoeken natuurlijk voor jou een passende consultant op basis van je werkzaamheden en locatie.
Met de scan toetsen wij jouw projecten bij de verschillende subsidieverstrekkers. Het resultaat van het subsidieonderzoek is een rapport waarin wij jou adviseren over de subsidiemogelijkheden, slagingskans en administratieve voorwaarden.

Dit rapport is heel inzichtelijk en levert de basis voor het vervolg van de subsidie-acquisitie, dit doen wij eens per jaar voor de klant.  

2. Bespreking resultaat

Het resultaat wordt samen met de aan jou toegewezen consultant besproken en er worden taktische besluiten genomen om het voordeel voor jou als klant te garanderen. Pas ná een taktisch overleg zullen de aanvragen gedaan worden. Houd er rekening mee dat in regel rond de 30% van een bepaald traject gesubsidieerd wordt. In sommige gevallen zijn de resultaten niet zoals de klant het verwacht, maar om teleurstellingen te vermijden doen wij juist een gesprek vooraf!  

3. Subsidies aanvragen

De aanvraag zelf is waar het meeste werk verricht wordt. Alle voorwaarden worden gecontroleerd, de aanvraag wordt geschreven en ook voor je ingediend (natuurlijk na afspraak). 
Jij hoeft alleen maar bepaalde vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken en de rest wordt geregeld door de consultant. De rekeningen voor ons werk stellen wij pas op als de subsidie eenmaal is toegekend. 

4. Eind-Rapportages

Aan het einde van de rit zal de consultant nog eens met de eind rapportages helpen. De subsidies dienen uitsluitend gebruikt te worden voor de bepaalde doeleinden en dus niet voor vrij gebruik, zoals het financieren van andere doelstellingen binnen het bedrijf.  

Subsidie aanvragen?