Wat kost een subsidieadviseur

Wat kost een subsidieadviseur

Een groot aantal subsidiebureaus rekenen met een uurtarief, bij ons is dat niet het geval.

Wij werken op basis van no cure no pay. Mocht er uit ons onderzoek blijken dat je onverhoopt niet in aanmerking komt voor een subsidie? Dan betaal je ook helemaal niets, wel zo netjes! 

Een intake is bij ons altijd gratis – wij vinden dat ieder bedrijf de kans moet krijgen om te kijken of hun project in aanmerking komt voor subsidie. 

Subsidies worden in verschillende vormen aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een investeringssubsidie, waarmee je een deel van de kosten binnen het project af kunt dekken. Ook een subsidielening kan interessant zijn! Hierbij betaal je weliswaar rente, maar zijn de kosten gedurende de looptijd van de lening veel lager dan bij een reguliere investering in een start-up.

Ook benieuwd welke subsidies voor jou interessant zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je hier meer over kunnen vertellen. Samen proberen we de financiering voor jouw project rond te krijgen. 

Kom je inderdaad in aanmerking voor subsidie? Gefeliciteerd!
In dit geval rekenen wij een percentage van de uitgekeerde subsidie. Win-win!

Onze subsidieadviseurs beschikken over expertise op onder andere de volgende gebieden:

  • Octrooien
  • Fiscaal
  • Crowdfunding
  • Kredieten
  • Kennisinstellingen
  • R&D organisaties

Samen halen wij maximaal rendement uit subsidies. Wij doen er alles aan om jouw organisatie te laten groeien!

Binnen Europa wordt een groot aantal subsidieprogramma’s aangeboden. Ook zijn er programma’s, die zich specifiek op Nederlandse ondernemers richten. Door ervoor te kiezen gebruik te maken van een subsidie, wordt het rondkrijgen van de investering voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product makkelijker. Daarbij zit je niet vast aan organisaties die steeds meer zeggenschap over uw bedrijfsvoering krijgen. Maas & Kleiberg is jouw partner voor het aanvragen van subsidies!

Meer weten of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, een van onze subsidie adviseurs helpt je graag. 

Subsidie Aanvragen?